menu close menu

Gjithashtu gjendemi Ne Rjetet Sociale. Behuni dhe ju pjese e saj

image

Photography Production

test titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titull...read more

image

Video Production

test titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titull...read more

Dj service #1

image

test titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titull

read more

Dj service #2

image

test titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titull

read more

Dj service #3

image

test titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titulltest titull

read more
AV

Rreth Nesh :

Eksperience Pune prej 19 Vitesh, Investim
ne ç'do moment dhe Teknologjia me e fundit
,Filmime Eventesh Familjare,
Realizime Klipesh & Spotesh,
Gjithcka me Shpejtesi dhe Korrektesi.
Tashme Formati Spektakolar
"High Definition 1080 x 1920"
eshte nje Realitet ne Eventet tona!

AlbanianEnglishFrenchGermanGreekItalianMacedonianPortugueseRussianSpanish