Na kontaktoni nëpërmjet emailit, në facebook ose WhatsApp!
Gjithashtu, për çdo kërkesë, sugjerim ose nevojë tuajën, e cila kërkon një shpjegim të hollësishëm, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm dhe dërgojeni tek ne!

* Të gjitha fushat janë të detyrueshme për t’u plotësuar!

* Ju mund të regjistroheni vetëm njëherë!

Adresa:
Bulevardi Aqif Pasha, Hotel Skampa,
Elbasan 3001,  Albania 

Cel.:
+355 68 227 5331

Email: 
[email protected]

Na Ndiqni:

Facebook Youtube Vimeo Instagram WhatsApp EMail