Jeta eshte e mbushur plot me momente te bukura, me çaste gezimi dhe me buzeqeshje, keto momente lumturie duam ti mbajme mend gjate dhe ti ndajme me te tjeret ,keto kerkesa na i ploteson fotografia , por nuk mjafton thjesht nje shkrepje e zakonshme ,duhet qe fotoja te kompozohet duke nderthurur profesionalizmin dhe artin ne menyre qe momentet e gezueshme te duken vertete te tilla.