Paketat tona janë të dedikuara për të gjitha llojet e dasmave dhe të përshtatura për buxhete të ndryshme.

Per t’ju pershtatur sa me mire klienteve tane ne kemi disa paketa si me poshte :

– Ofertë Paketa – Përmbajta e Paketave –

• Paketa Standart: Filmimi HD 1 Kamera

• Paketa Advanced: Filmim Full HD + 1 Fotograf

• Paketa GOLD: Filmim Full HD me 2 Kameramane + Fotograf  ,njera kamera eshte per xhirimet masive dhe ato baze me tripod ,ndersa kamera e dyte eshte me pamjet spektakolare qe dhuron Crani i cili mbulon totalisht sallen dhe pamjet nga siper , per detajet dhe pamjet ne levizje me paisje te levizshme Gimbal Elektronik, ne kete pakete ne disa raste ne aplikojme dhe nje kamera te trete tek momentet me pikante sic jane hyrja e ciftit ,vallezimi dhe pjesa e tortes por edhe momente te tjera ku ka alegri apo momente emocionuese , gjithashtu ne aplikojme edhe pamjet me Dron aty ku pamja vizuale e lejon perdorimin e tij ,pra kjo pakete eshte me e kompletuar se gjithcka tjeter.

• Paketa 4K: Perfshin gjithçka ka paketa Gold perveçse video ne kete pakete eshte e standartit me te madh sot per sot 4K

• Videoclip dhe Seti Fotografik jo diten e dasmes por nje dite e vecante (Çmimi percaktohet me marrveshje varet nga Distancat apo Koha e Punes)

• Filmimi nga ne do te dorezohet i montuar ne menyre profesionale ne Standard (DvD) dhe ne Full High Definition HD Blu Ray Disc , (nese ju e deshironi materialin edhe ne Hardisk HDD apo USB Flash (File video) ne jua servirim kete opsion por HDD apo USB FLASH nuk jane te perfshira ne cmimet e paketave).

Fotot do te dorezohen CD,DVD , numri i tyre nuk ka ndonje percaktim paraprak varet sipas shkrepjeve te mundeshme.

Na kontaktoni për më shumë detaje nepermjet fan page tone ne Facebook Albert Vaja PRODUCTION por dhe ne numrin tone ne WhatsApp 0682275331